Italiaans vakmanschap, rechtstreeks van de maker

Beter voor de klant, de maker en de planeet

Investeren met impact!

Een nieuw systeem bouwen voor de mode-industrie met echte impact voor de klant, de maker en de planeet, dat is onze missie.

Kwalitatief hoogwaardige kleding met aantoonbaar minder negatieve impact op het milieu bereikbaar maken voor meer mensen, inclusief een eerlijke marge voor de maker, dat is ons doel.

Wil jij naast financieel rendement ook impact maken? Investeer dan in for Valor!

investeer direct

Wat is het probleem?

De mode-industrie is al jaren één van de grootse vervuilers van onze planeet. Bovendien krijgen producenten vaak geen eerlijke prijs voor hun werk. Met alle negatieve gevolgen van dien.

Allerlei onderzoeken wijzen uit dat circa 75% van alle consumenten bereid is om verantwoorder te consumeren. In de parktijk is dat percentage vele malen lager door een zeer beperkt en versnippert aanbod en de veelal hogere prijs.

Eén oplossing. Drie voordelen.

for Valor is 's werelds eerste 'direct van de maker' platform met een exclusief aanbod verantwoord geproduceerde kleding, schoenen en accessoires van traditionele Italiaanse familiebedrijven voor onverslaanbare prijzen.

Minder impact op het milieu

Ieder product dat we aanbieden, is gemaakt met gecertificeerd duurzame garens en stoffen en is verantwoord geproduceerd in Italië.

Eerlijke prijs voor de makers

Door direct in te kopen bij de maker, kunnen we betere afspraken maken over efficient voorraadbeheer. Hierdoor is er minder risico en kunnen we de marge eerlijk verdelen.

Bereikbaar voor meer mensen

Door direct van de maker te kopen, besparen klanten gemiddeld 50% ten opzichte van vergelijkbare producten van traditionele luxe merken.

Is er markt voor?

Voor verantwoorde luxe menswear uit Italië voor de helft van de prijs? Absoluut!

Er zijn allerlei onderzoeken die uitwijzen dat zo’n 75% van alle consumenten bereid is om duurzamer te kopen. Dat geldt al helemaal voor mannen die luxe kwaliteit waarderen, maar niet de luxe prijzen willen/kunnen betalen.

Ook in ons segment, de zakelijke professional, vertegenwoordigt dat een internationaal marktpotentieel van tientallen miljarden euro’s.

for Valor's ambitie voor eind 2028:

  • Actief in 8 landen
  • 65k actieve klanten
  • 5 stuks per klant/jaar
  • 60 Mio omzet
  • 19% Ebitda
share funding

Waarom deze campagne?

Na twee jaar voorbereiden, zijn we klaar om naar de markt te gaan.

Om de makers te ondersteunen en hun producten tot leven te brengen, is er voorraad financiering nodig. Daarnaast is er werkkapitaal nodig om het team, het marketingbudget en de operatie te financieren.

Met share funding worden kanten, investeerders en investeerders, klanten en ambassadeurs. Op deze manier bouwen we actieve community die zich samen inzet voor de missie van for Valor.

Vele handen maken licht werk!

Investeer nu en profiteer van mooie incentives

ontdek nu
share funding

Hoe werkt het?

Je investeert en wordt mede-eigenaar van for Valor door certificaten van aandelen te kopen. Deze worden aangeboden door for Valor Group BV en uitgegeven door een speciaal hiervoor opgerichte stichting van for Valor (de STAK).

Bondex is het platform dat de onboarding en verificatie van alle investeerders faciliteert en de uitgifte en administratie van de certificaten organiseert. Zij hebben hiervoor alle benodigde vergunningen van de AFM en DNB.

1. Lees je goed in

Lees het pitch deck en het informatie memorandum goed door zodat je weet waarin je investeert en wat de risico's zijn. Beide documenten vind je op onze investeringspagina op Bondex.io

naar bondex

2. Maak een account aan

Vul eerst je persoonlijke gegevens in. Om je te identificeren, vul je daarna je IBAN nummer in. Dit zijn allemaal benodigde stappen om officieel certificaathouder te kunnen worden.

naar bondex

3. Koop certificaten van aandelen

Vul het aantal certificaten van aandelen in dat je wil kopen. Het aantal certificaten bepaalt het totale bedrag dat je investeert! Je betaalt daarna eenvoudig via iDeal of een bankoverschrijving.

naar bondex

Interessant?

Maar heb je vragen, wil je met iemand van ons bellen, langskomen op kantoor of een informatieavond bijwonen. Klik dan op onderstaande knop, vul je emailadres en/of telefoonnummer in en we nemen z.s.m. contact met je op.

neem contact op

FAQ